Tel. 06-2955-1616, bereikbaar van ma t/m vr 9.30-21.30 uur of email naar: info@internalis.nl.

Cursussen

Cursussen bij Internalis Zwolle

Jij staat als mens centraal bij de cursussen van Internalis. Wij zetten onze menskwaliteiten, onze professionele ontwikkeling en kennis in voor jou. Dat is wat een cursus bijzonder maakt.

Wij vormen een team. Als individu kom je tot groei en eenheid binnen het team . Bij eenheid hoort respect voor de verschillen van de ander. Van daaruit kan je elkaars kwaliteiten inzetten op de juiste plek.

Binnen onze cursussen gaat het niet enkel om kennis absorberen en vaardigheden aanleren. Het gaat ook om bewustwording en anders omgaan met jezelf en omgeving. Er wordt gewerkt aan jouw zelfverwezenlijking. Of het nu gaat om het verbeteren van je communicatie, om reflectie vermogen, om zingevingservaringen, of je ademhalingstechniek…. Wij gaan ervoor, voor jou!

Voor wie zijn de verschillende cursussen

Internalis biedt verschillende cursussen aan. Deze worden aangeboden aan bedrijven, instellingen en particulieren, maar ook ondernemers, managers, leraren en hulpverleners zijn cursisten. Uiteraard kan je zelf een cursus groep vormen, vanuit een gezamenlijke vraag, klacht of probleem.

Maatwerk

De cursussen worden op maat gemaakt en kunnen na afstemming verder ontwikkeld worden naar jouw behoefte. Informeer naar de mogelijkheden bij edwin@internalis.nl / 06-29551616 of mathilde@internalis.nl / 06-44918767.

Of lees:

Buteyko cursus

Cursus Effectief Communiceren (CEC)

Learner Report – reflectie

Energiewerk & meditatie