Tel. 06-2955-1616, bereikbaar van ma t/m vr 9.30-21.30 uur of email naar: edwin@internalis.nl.

Cursussen

Cursussen bij Internalis Zwolle

Bewustwording en anders omgaan met jezelf & omgeving, is onderdeel van iedere cursus bij Internalis. Je krijgt kennis en leert vaardigheden aan.Jij staat als mens centraal bij de cursussen van Internalis. Er wordt gewerkt aan jouw zelfverwezenlijking.  Daarbij zetten wij onze menskwaliteiten en onze professionele ontwikkeling in voor jou. Dat is wat een cursus bij Internalis bijzonder maakt.

Of het nu gaat om het verbeteren van je communicatie, om reflectie vermogen, om zingevingservaringen, of je ademhalingstechniek …. Wij gaan ervoor, voor jou! Wij vormen een team. Als individu kom je tot groei binnen het team. Daarbij hoort respect voor de verschillen van de ander. Van daaruit kan je elkaars kwaliteiten inzetten.

Voor wie zijn de verschillende cursussen

Internalis biedt verschillende cursussen aan. Voor jou als particulier, maar ook voor bedrijven en instellingen. Ondernemers, managers, leraren en hulpverleners zijn cursisten. Uiteraard kan je zelf een cursus groep vormen, vanuit een gezamenlijke vraag, klacht of probleem.

Maatwerk

De cursussen worden op maat gemaakt en kunnen na afstemming verder ontwikkeld worden naar jouw behoefte. Informeer naar de mogelijkheden bij edwin@internalis.nl / 06-29551616 of mathilde@internalis.nl / 06-44918767.

Of lees:

Buteyko cursus

Cursus Effectief Communiceren (CEC)

Learner Report – reflectie

Energiewerk & meditatie