Tel. 06-2955-1616, bereikbaar van ma t/m vr 9.30-21.30 uur of email naar: edwin@internalis.nl.

Effectieve Communicatie

Coaching Effectieve Communicatie

Veel problemen ontstaan door onduidelijke of verstoorde communicatie. Communiceren doen we zowel op non-verbale als verbale wijze. Communicatie heeft te maken met formuleren, praten, lichaamshouding, luisteren, observeren en interpreteren. We zijn zowel de zender als de ontvanger.

Voor wie

Communicatieproblemen kan je ervaren op je werk, met je partner of met bekenden. Dikwijls merken mensen dezelfde communicatieproblemen in hun relatie, als in hun werk.

Bij Internalis komen mensen voor een individueel- of een relatie traject. Mensen die meer willen dankzij verbeterde communicatie, die zich verder willen ontwikkelen, omdat ze het niet goed hebben geleerd, of van huis uit minimaal voorbeeld hebben gehad.

Wat gaan we doen

Je leert communicatie-vaardigheden en -technieken. Je wordt bewust van hoe jij met jezelf om gaat, wat jouw valkuilen zijn en hoe jij overkomt op een ander.

Het is een individueel coaching traject, gericht op communicatie, gecombineerd met een cursus.

We gaan praktisch aan de slag met vaardigheden om een boodschap over te brengen en hoe je de boodschap van de ander kunt ontvangen. Je leert jezelf kennen en de ander te begrijpen.

Voor meer informatie lees Cursus Effectief Communiceren. Neem voor deze ontdekkingstocht contact op met edwin@internalis.nl / 06-29551616 en we maken snel een afspraak.