Mail naar: edwin@internalis.nl. Geef je telefoonnummer door, dan kunnen we meteen bellen.

Over vergoeding zorgverzekeraars

Vergoeding

Vergoedingen Zorgverzekeraars
De beroepsvereniging van Integraal Therapeuten (VIT) heeft afspraken gemaakt voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering.*
De meeste zorgverzekeraars maken afspraken met mijn beroepsvereniging de VIT. De zorgverzekeraars die een merk hebben onder de VGZ hebben een zorggids (‘Vergelijk en Kies’ Zorgzoeker) en dan zijn de afspraken gemaakt met mijn koepelvereniging RBCZ. De zorgverzekeraars kijken met geven van een vergoeding ook of er een AGB-code is toegewezen.

Wanneer je op de desbetreffende zorgverzekeraar klikt, dan kom je op de juiste vergoedingen site terecht. Vaak vind je daar weer een link naar een lijst van erkende beroepsverenigingen.

Wanneer je de hoogte van je vergoeding checkt bij je zorgverzekeraar, dan zijn de volgende registraties handig om bij de hand te houden:

–        Internalis – A.E. Hamelink-Westerhof

 

Achmea
FBTO (modules)
Zilveren Kruis Achmea / ZieZo
De Friesland Zorgverzekeraar
Kiemer Zorgverzekering
Avéro Achmea / OZF / Ik! Zorgverzekering

CZ
CZ direct

Delta Lloyd
OHRA

Menzis
Anderzorg

FNV Zorgcollectief
PMA

 

 

ONVZ
PNO Ziektekosten
VvAA Ziektekostenverzekeringen

 

VGZ
Univé Zorg (+modules)
ZEKUR
de Goudse Zorgverzekering
IZA
IZZ
Promovendum
National Academic
Bewuzt (modules)

UMC
United Consumers

*Aan dit overzicht van de VIT kan geen enkel recht worden ontleend. Neem ook contact op met je zorgverzekeraar om te toetsen of zij de sessies vergoeden. Dat kan zijn onder de noemer: alternatieve zorg, alternatieve geneeswijzen, natuurgeneeswijzen, alternatieve behandelingen, alternatieve behandelwijzen, psychosociale hulp of overige psychologische hulp.

Meestal draait therapie niet alleen om de vergoeding van een zorgverzekeraar. Kijk ook eens bij Meer voordelen