Mail naar: edwin@internalis.nl. Geef je telefoonnummer door, dan kunnen we meteen bellen.

Therapie

Integratieve therapie

Je hebt een grote & moedige stap gezet! Je hebt gezocht naar een therapeut of een psycholoog… Ik ben Edwin Hamelink-Westerhof; integratief therapeut bij Internalis Zwolle.

Uitgangspunt om je verder te brengen

De kracht van mijn kortdurende therapie of coaching is, dat ik samen met jou je hulpvraag verduidelijk en omzet in concrete doelen. Vanuit mijn visie ‘ ieder mens is uniek, daarom voor iedere cliënt een nieuwe therapie’, gaan we met jouw specifieke doelen aan de slag. We kunnen verschillende modellen gebruiken om tot de kern te komen. Als therapeut werk ik graag model-overstijgend.

Het leven is een ontdekkingstocht en het probleem of de klacht pakken we samen aan. Alles wat jij nodig hebt, wordt ingezet voor jou. Waarden en normen kunnen worden uitgedaagd, waardoor je er zelf achter komt dat sommigen niet meer werken.

Waar wil je naar toe

Ieder mens is op zoek naar contact en verbinding. Met Integratieve therapie wordt de verbinding in jezelf hersteld, met dat deel wat niet meer gekend wordt of waar je zo’n ‘last’ van hebt. Dankzij deze verbinding of de andere manier van er mee omgaan, kan je weer het contact aangaan met andere mensen en de buitenwereld.

Integratieve therapie is een holistische benadering: Lichaam, geest en omgeving is een samenhangend geheel. Naast de cognitieve- of geestelijke aspecten, heb ik ook aandacht voor de lichamelijke- en spirituele mens.

Neem contact op met edwin@internalis.nl / 06-29551616 voor meer informatie. Of lees verder op de verschillende aangeboden therapie vormen:

 

Integratieve Psychotherapie

Relatietherapie

EMDR therapie

Buteykotherapie (= ademtherapie)

Burn-out therapie