Mail naar: edwin@internalis.nl. Geef je telefoonnummer door, dan kunnen we meteen bellen.

Integratieve psychotherapie

Integratieve therapie Zwolle

Integratieve therapie is helemaal van deze tijd, voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, vrijheid, verbinding en ontplooiingsmogelijkheden. Het is de achterliggende wens van mensen die vastlopen, angsten voelen, zinloosheid ervaren of depressie, gejaagd zijn, emotioneel reageren of juist vervlakking.

Zoeken naar menselijkheid

Ieder mens is uniek, daarom wordt er voor jou een eigen therapie ontwikkeld. Ik ben een integratief therapeut, wat wil zeggen dat ik de meeste technieken en methoden van een psychotherapeut, coach of psycholoog in jouw therapie kan toepassen. Of psychotherapie, psychosociale therapie, gedragstherapie en cognitieve therapie, alle zijn vormen die integratief toepasbaar zijn.

Integratieve therapie biedt behoorlijk wat voordelen: de mogelijkheid om naast het aanpakken van je overtuigingen en gedrag, ook je emoties, lichaamsbewustzijn en zingeving te behandelen. Het gaat om het volle aspect van jouw mens-zijn en je wordt hierbij menselijk benaderd. Door integratieve therapie ga je leren anders met jezelf (en/of je problemen) om te gaan en hierdoor ga je anders reageren op je omgeving. Als jij anders reageert op jezelf en anderen, dan gaat die omgeving zich ook vaak anders opstellen.

Therapie gemaakt voor jou

Als je ergens last van hebt, gaat het dus ergens niet goed. De integratieve benadering is een holistische benadering d.w.z. lichaam, geest en omgeving hebben een constante wisselwerking en valt niet los van elkaar te zien.

Integratieve psychotherapie is model overstijgende benadering, wat inhoudt dat er verschillende methoden ingezet kunnen worden die aansluiten op jouw belevingswereld.

Waarden en normen kunnen worden uitgedaagd, waardoor er een proces op gang komt. Je ziet dat sommigen niet meer werken. Belangrijk is dat ik –als therapeut- mij afstem op jou, want mijn visie doet er niet toe… ‘jij kan het, weet het en doet het!’.

Wanneer je meer van jezelf wilt ontdekken, beter wilt presteren en resultaat wilt behalen met anders leren omgaan met… Neem dan contact op met edwin@internalis.nl / 06-29551616 voor informatie en binnen 2 weken een afspraak voor kortdurende therapie.