Tel. 06-2955-1616, bereikbaar van ma t/m vr 9.30-21.30 uur of email naar: edwin@internalis.nl.

Relatietherapie

Relatietherapie bij Internalis Zwolle

Zo is er verliefdheid en zo begint er langzaam iets in jullie relatie te veranderen. Er zijn irritaties onderling en dit gaat een eigen leven lijden in de relatie. Of er zit een routine of zelfs een sleur in de eens zo spetterende relatie.

Vaak zie ik bij koppels dat de verschillen worden benadrukt en er nauwelijks meer wordt gekeken naar de overeenkomsten, waardoor jullie verbonden zijn. De druppels die de emmer doen overlopen, zijn vaak de ‘dagelijkse’ dingen, zoals de tanden borstel die op de verkeerde plek ligt, de schoenen die iedere keer voor de deur staan, het altijd buiten de deur zijn en langs elkaar leven. Het bewust worden van deze wederzijdse irritaties, is de omslag naar verbinding.

De relatiecrisis kan ook uit een onverwachtse hoek komen; overlijden van dierbaren, werkeloosheid, ziekte of zonder enig waarschuwen, gaat de ene ‘vreemd’.

Relatietherapie of partnerrelatie communicatie bij een psycholoog en/of therapeut werkt bij het bewust worden van de onderlinge rollen, het eigen aandeel inzien, onderkennen van de wederzijdse verantwoordelijkheid.

Door de snelle aanpak is het een kortdurende therapie. We gaan direct naar de kern en het patroon zal snel duidelijk zijn. Als je meer wilt lezen klik dan naar Relatietherapie Zwolle. Ik sta voor jullie klaar en we komen snel tot een afspraak. Neem contact op met edwin@internalis.nl / 06-29551616.

therapie

Integratieve Psychotherapie

Relatietherapie

Buteykotherapie (= ademtherapie)

Burn-out therapie

EMDR Zwolle