Tel. 06-2955-1616, bereikbaar van ma t/m vr 9.30-21.30 uur of email naar: edwin@internalis.nl.

Energiewerk & Meditatie Zwolle

Op elk moment en op iedere plek een tactiek om jezelf en jouw medemens te harmoniseren

In de Shamballa cursus wordt de energie stroom geactiveerd. Daarna kan jij jezelf en anderen dagelijks deze energie cadeau geven. Je wordt bewust van jouw denken, zeggen, voelen en doen.

Je krijgt handvatten om geaard te blijven opdat je in je lichaam blijft en niet gaat ‘zweven’. Via geleide meditaties worden blokkades die zich hebben genesteld in je lichaam, los gelaten. Daarna staan we open om de (goddelijke) energie –dankzij een activatie- te laten stromen.

Balans en acceptatie

Ik noem deze energie Shamballa, omdat ‘het beestje deze naam heeft gekregen’. Het ‘beestje’ heeft ondertussen de naam New Paradigm gekregen, doch ik hanteer liever de naam Shamballa. Je kan het Liefde noemen, je kan het de energie van God of van Boeddha noemen, of Chi, reiki…. Je kan de vorm mindfulness noemen, of een andere vorm van zelfbewustzijn, of Shamballa; het zijn denkwijzen die gericht zijn op balans en acceptatie, in contact komen met je oorspronkelijke zelf.

Uiteindelijk komt alles uit dezelfde Bron en zijn wij als mensen het, die een vorm, richting en/of regels er aan geven.

Ik vind de energie en vorm van Shamballa een krachtige, die vrijheid geeft, die jouw eigen Zijn respecteert. Alles mag zijn zoals het is; geen oordeel!

 

Voor meer informatie kijk op Energiewerk & meditatie consult of neem contact op met mathilde@internalis.nl / 06-44918767.